Om oss

Information om Norrtälje Hund och vi som jobbar här

Välkommen till Norrtälje Hund

År 2004 startade jag Norrtälje Hund efter många år i krogbranschen. Trimmat och klippt hundar har jag gjort sedan -94 då jag gick en kurs i Uppsala.

Norrtälje Hund växte fram som en idé under lång tid -hur skulle jag vilja att min hund hade det på dagarna när jag jobbar?

När rätt lokal dök upp 2004, en villa på 136 kvm med en inhängnad tomt på 10000 kvm, kunde drömmen börja förverkligas! I dag är c:a 50 hundar inskrivna på dagis, de flesta är här 2-3 dagar i veckan, vilket gör att 25-35 hundar huserar här per dag.

”Alla hundar ska bli sedda för sina behov”

Målsättningen för oss som jobbar på Norrtälje Hund är att alla hundar ska trivas och bli sedda för sina behov, flocken och kompisarna är oerhört viktiga för deras sociala samvaro, och vi ”dagisfröknar” styr leken i rätt riktning med en bestämd men vänlig hand!

Det går alldeles utmärkt att komma och se hur vi har det, på eftermiddagarna är vi nästan alltid på plats!

Anneli Fjellström

Hunddagis – Tel: 070 – 226 76 32

Anneli

Jag heter Anneli Fjellström och driver Norrtälje Hund. Idéen att öppna ett annorlunda hunddagis föddes tillsammans med en kompis, Åsa Norrby.

På den tiden drev vi Klipp & Klös, ett litet hundtrim på hobbybasis. Sagt och gjort, 2004 hittade vi ett perfekt hus med perfekt läge i Melingeholm – Norrtälje Hund föddes. Då Åsa återgick till sitt ordinarie jobb valde jag att satsa.

Grundtanken är och har alltid varit ett dagis med omtanke om individen. Hundarna ska känna sig som hemma, trygga och harmoniska!

När jag inte är på jobbet gillar jag att vara ute i skog och mark med min schäfer Dogge. Hemma finns också katten Tass. Mitt djurintresse har alltid varit stort. Jag är också road av matlagning och restaurangbesök då jag jobbat i många år i krogbranschen. Ledig tid tillbringar jag gärna med vänner i skärgården.